Go Back   AC3D Forums > General > AC3D General
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12th December 2023, 01:25 PM   #1
Tomkat
Member
Expert member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 79
Default Move/Push along normal?

Is there a way to push/move a surface in units along its normal? I need to move a surface that is not orthogonal to X,Y, or Z. I feel like there is a way to do this, I just can't remember.
Tomkat is offline   Reply With Quote
Old 20th December 2023, 07:03 AM   #2
Andy
Administrator
Professional user
 
Andy's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 4,565
Default Re: Move/Push along normal?

Yes, press + or - keys.
Andy is offline   Reply With Quote
Old 20th December 2023, 10:52 AM   #3
Tomkat
Member
Expert member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 79
Default Re: Move/Push along normal?

Ah ha! Yes! Thank You!

Now I know what THIS setting is for!

Tomkat is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 11:31 PM.


AC3D Forum
(C) Inivis Limited 2020