Go Back   AC3D Forums > General > AC3D General
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 5th October 2005, 03:06 PM   #1
Andy
Administrator
Professional user
 
Andy's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 4,452
Default AC3D The Next Release - teaser image!

Andy is offline   Reply With Quote
Old 5th October 2005, 03:14 PM   #2
griff
Senior Member
Professional user
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 116
Default

I see the changes in the inteface ... the graphical buttons. Any teasing for changes as they say *underneath the hood*

griff
griff is offline   Reply With Quote
Old 5th October 2005, 10:30 PM   #3
Spinner
Senior Member
Professional user
 
Join Date: May 2005
Posts: 147
Default

Subdivide+, subdivide-
Way cewl
Spinner
__________________
Spinner

Blessed are the cracks,
For they let in the light
Spinner is offline   Reply With Quote
Old 6th October 2005, 04:14 AM   #4
Gernot
Member
Expert member
 
Gernot's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Germany
Posts: 75
Default

yay!

BTW: In the new version, can you implement CTRL as ortho move, even if I press the key too late (while draging) - I'm always forgetting to hold it before moving something
__________________
www.GLBasic.com
Gernot is offline   Reply With Quote
Old 6th October 2005, 06:11 AM   #5
Andy
Administrator
Professional user
 
Andy's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 4,452
Default

>BTW: In the new version, can you implement CTRL as ortho move, even if I press the key too late (while draging)

You can use 'lock move axis' at the bottom of the window for this.
Andy is offline   Reply With Quote
Old 6th October 2005, 08:34 AM   #6
Malekovits
Senior Member
Professional user
 
Malekovits's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Greece
Posts: 164
Default

I thing that ac3d will be beautifull with these icons...
Looks nice to me.
[Andy, generaly I thing you sould make ac3d more configurable etc.
change between the new interface andd the old, on the 3d window the spin (in nav select youcan still select an object without holding ctrl)]
Malekovits is offline   Reply With Quote
Old 6th October 2005, 06:49 PM   #7
luuckyy
Senior Member
Professional user
 
luuckyy's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: France
Posts: 737
Default

I see a lot of free space on the top right 8)
If only it could be filled with ... an insert vertrex button, a slice surface button ... all the little things I use a lot
That would be very cool :idea:

Happy to see a new version anyway ! :lol:
luuckyy is offline   Reply With Quote
Old 31st October 2005, 07:28 PM   #8
Jimsupersix
Junior Member
Junior member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 6
Default

I love AC3D so far (and I'm a regular Max user at work) but one thing niggles a bit - if I hold down ALT and left mouse to rotate, sometimes when I release ALT and try to use the middle mouse to pan the camera it doesn't work - I have to click the right mouse or left-click somewhere on the screen to get the middle mouse to be recognized.

Any chance you could fix this? It could be because pressing ALT moves the window focus to the menus at the top, so perhaps the program is being affected by the way windows works. Perhaps allow me to define another key to hold down for rotation rather than ALT, for example use SPACE to rotate and put the window fullscreen option on W?
Jimsupersix is offline   Reply With Quote
Old 1st November 2005, 02:51 AM   #9
Andy
Administrator
Professional user
 
Andy's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 4,452
Default

Hi Jim,

We've not found a fix for this yet since the window system is grabbing the keypress.

What you can do to stop this is to let go of the alt key before you let go of the mouse i.e. hold down alt, press a mouse button, release alt, keep moving the mouse then release the mouse.

You can also use the right alt key instead - which will not try and select a menu item.

Andy
Andy is offline   Reply With Quote
Old 2nd November 2005, 01:33 PM   #10
Hawk
Senior Member
Professional user
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 191
Default AC3D teaser

Just a suggestion
It would be very handy if the girds (Major) were numbered, a simple one, two three... would help a great deal, counting them out on the screen grows old fast. A turn on/off thingy or on and off display would be nice.
Hawk is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 07:36 AM.


AC3D Forum
(C) Inivis Limited 2020