Go Back   AC3D Forums > General > AC3D General
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 6th August 2006, 08:52 AM   #1
fractile
Junior Member
Member
 
Join Date: Sep 2004
Location: Tampere, Finland
Posts: 14
Default maximize window not working (linux)

I got this weird problem with AC3D (5.0.21): For some reason the I can't maximize ac3d window. I can resize the window normally. If I click the maximize window -button window borders disappear, but the size won't change.

I'm pretty sure that my AC3D version has not changed, so this problem is might be related to Ubuntu (dapper) updates.

I only have this problem with AC3D, other programs work fine. Does anyone have ideas what could be causing this?
fractile is offline   Reply With Quote
Old 6th August 2006, 12:44 PM   #2
nightoftheroundtable
Senior Member
Professional user
 
nightoftheroundtable's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: elma washington
Posts: 805
Default Re: maximize window not working (linux)

hmmmm I am not sure if ac3d has been updated for linux yet.
nightoftheroundtable is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 03:14 AM.


AC3D Forum
(C) Inivis Limited 2020