Go Back   AC3D Forums > General > AC3D General
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 13th September 2010, 04:53 PM   #1
gmaisg
Junior Member
Junior member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 4
Default Windows Vista problem

Hi, I have downloaded the AC3D 6.7.15a and installed in my system, but when I try to start it it won't go giving me a message o a error in a side by side configuration. Does AC3D works in Vista 32 bits? Or it just for Windows XP? Thanks in advance.

gmaisg
gmaisg is offline   Reply With Quote
Old 13th September 2010, 05:27 PM   #2
Tonka
Member
Advanced member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 43
Default Re: Windows Vista problem

Have a look at this thread, it should fix things for you. http://www.inivis.com/forum/showthread.php?t=5499
Tonka is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 03:15 PM.


AC3D Forum
(C) Inivis Limited 2020