Go Back   AC3D Forums > General > AC3D Work In Progress / Showcase
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 16th March 2008, 07:06 AM   #1
rattle
Junior Member
Junior member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 5
Default Attack bot

I'm gone...

Last edited by rattle; 13th July 2009 at 11:14 PM.
rattle is offline   Reply With Quote
Old 16th March 2008, 07:19 AM   #2
cycras
Member
Advanced member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 46
Default Re: Attack bot

nice man, how you get it to spin like that, ow well doesnt matter though since my mech spider will beat ur war bot any day! bring it!!
cycras is offline   Reply With Quote
Old 16th March 2008, 08:16 AM   #3
cycras
Member
Advanced member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 46
Default Re: Attack bot

mech spider sees all!!! lol, i wish i was a programing person and could simulate the battle or somthign sweet like that or make it into a 3rd person shooter game and it shall eb called 50 foot mech spider vs 8 foot war bot!!

Last edited by cycras; 16th March 2008 at 08:17 AM. Reason: me green
cycras is offline   Reply With Quote
Old 16th March 2008, 08:41 PM   #4
Dew
Member
Expert member
 
Dew's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Terra Firma
Posts: 51
Default Re: Attack bot

you guys are killing me (chuckles about the banter)

looks pretty kool rattle!

Thanks for sharing
__________________
Dew
Dew is offline   Reply With Quote
Old 17th March 2008, 01:25 AM   #5
cycras
Member
Advanced member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 46
Default Re: Attack bot

lol bring it!!!!!!! lol, this shall be an amazing battle of the ages!!
cycras is offline   Reply With Quote
Old 18th March 2008, 09:28 AM   #6
Edymnion
Senior Member
Professional user
 
Edymnion's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 203
Default Re: Attack bot

Quote:
Originally Posted by cycras View Post
nice man, how you get it to spin like that
Take a screen shot, post it into an animation program like Animation Shop (sister program to Paintshop Pro). Rotate model in AC3D, take another screen shot, paste it into animation as a new frame. Repeat until you have a full turn around.

Easy, but time consuming.
__________________
It is by caffeine alone that I set my mind in motion. It is by the syrup of cola that thoughts acquire speed, the ears acquire ringing, the ringing becomes a warning. It is by caffeine alone that I set my mind into motion.
Edymnion is offline   Reply With Quote
Old 18th March 2008, 09:42 AM   #7
captainj2410
Senior Member
Professional user
 
captainj2410's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Captain's Quarters, Deck 1 USS Avenger NX-101468
Posts: 792
Default Re: Attack bot

There's also a feature in tools that allows you to save a series of .png files of the model at different angles. I think it's something like...Save PNG...spin model...something like that. Look under tools, you'll be able to find it. Then you do the same as Edymnion said, import them into an animation program.
captainj2410 is offline   Reply With Quote
Old 18th March 2008, 10:00 PM   #8
mooseberry
Senior Member
Professional user
 
mooseberry's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: California, USA
Posts: 131
Default Re: Attack bot

Quote:
Originally Posted by captainj2410 View Post
There's also a feature in tools that allows you to save a series of .png files of the model at different angles. I think it's something like...Save PNG...spin model...something like that. Look under tools, you'll be able to find it. Then you do the same as Edymnion said, import them into an animation program.
Save 3d win as PNG spin animation .
__________________
I'm a modeler!!

Haha...
mooseberry is offline   Reply With Quote
Old 18th March 2008, 11:04 PM   #9
captainj2410
Senior Member
Professional user
 
captainj2410's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Captain's Quarters, Deck 1 USS Avenger NX-101468
Posts: 792
Default Re: Attack bot

XD yup, that's it. I was at school so I didn't have the program to check.
captainj2410 is offline   Reply With Quote
Old 19th March 2008, 01:18 AM   #10
mooseberry
Senior Member
Professional user
 
mooseberry's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: California, USA
Posts: 131
Unhappy Re: Attack bot

Quote:
Originally Posted by captainj2410 View Post
XD yup, that's it. I was at school so I didn't have the program to check.
ya... hehe, so I'm still kinda new. I saved the spin animation to a folder on my desktop thinking it would be one spining .png well it's like 20. So... how do I make it into one animated one? (sorry for my ignorance.)
__________________
I'm a modeler!!

Haha...
mooseberry is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 11:29 AM.


AC3D Forum
(C) Inivis Limited 2020